DEPARTAMENTI I GAZETARISË DHE KOMUNIKIMIT PREZANTON E-LEARNING

DEPARTAMENTI I GAZETARISË DHE KOMUNIKIMIT PREZANTON E-LEARNING

Departamenti i Gazetarisë dhe i Komunikimit të Universitetit të Tiranës në kuadër të përpjekjeve për të instaluar pranë departamentit standardet më të mira mësimore, prezanton leksionet online (e-learning).

Pedagogë të Departamentit prezantojnë leksione në lidhje me profilin e tyre akademik e shkencor drejtuar studentëve dhe jo vetëm. Kjo risi do të vazhdojë edhe në të ardhemen duke u pasuruar me leksione të tjera on-line në kuadër të projektit E-learning në DGK.

Prof. Dr. Artan Fuga: Cyber-hapësira publike: Karakteristika dhe dinamikaProf. As. Dr.Bashkim Gjergji: Mbingarkesa informative dhe kërkesa për standarde etikeProf. As. Dr. Mark Marku: Sistemi mediatik shqiptar dhe propagandaDoc. Iris Luarasi: Cilësia dhe vlerat e raportimit në gazetarinë e radiosMA. Rrapo Zguri: Blogosfera dhe gazetariaMA. Raimonda Nelku: Gazetaria e videos dixhitale: VideojournalismMA. Jonila Godole: është koha e lajmit hiperlokalDr. Zylyftar Bregu: Mbi komunikimin në institucionet e mbylluraMA. Eva Londo: Marredhëniet e reja me publikunMA. Ervin Goci: Audienca si interaksion dhe pjesëmarrjeMA. Eno Popi: Transformimi i profilit të reporterit në kohen e medieve të rejaMA. Holta Shupo: Ligjërimi mediatik mbi kulturenMA. Laureta Zela: Promovimi i medias tradicionale me anë të medias socialeLeave a comment

Your email address will not be published.

*